Nemzeti Exportvédelmi Program  
Külpiacrajutási Támogatás kedvezményezettje    

Köszönjük a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. támogatását.

Támogató: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.
Kedvezményezett: NOBILIS Első Hazai Zrt.
Projekt azonosítója: EXP2020-NEP-000173
A projekt címe: A NOBILIS Első Hazai Zrt. nemzetközi versenyképességének fejlesztése
A támogatás összege: 48.000.000 Ft

A projekt célja:
A Nobilis Zrt. a fogyasztói közösség immunrendszerének erősítése céljából olyan egészségtudatos termékfejlesztéseket valósított meg az elmúlt időszakban, amelyek eredményeképpen versenytárs nélküli választékkal jelenhet meg a világpiacon. Új, magas hozzáadott értékű, funkcionális élelmiszerként pozícionálható, helyi termesztési hagyományokkal rendelkező gyümölcsaszalványokra (szabolcsi jonatán alma, kántorjánosi fürtös meggy, szatmári szilva, milotai dió, nagydobosi sütőtök) épülő termékeket fejlesztett ki, melyek egészségvédő hatása a bennük lévő bioaktív komponensek koncentrálásával érvényesül.
A fogyasztókkal meg kell ismertetni a fejlesztett termékeket és meg kell győzni őket kitartó marketing munkával, hogy a kínált termékek egészségüket stabilizálják és fogyasztásuk során páratlan ízélményt kapnak.
Ennek hatékony támogatója a külföldi és hazai élelmiszeripari világkiállításokon való részvétel, a hozzá kapcsolódó marketing kampányok, az online értékesítést elősegítő weboldal fejlesztése és egyéb hazai- és nemzetközi marketing- és márkaépítő tevékenységek.
Az új fejlesztéseink még versenytárs nélküli termékek a világpiacon, és ezt a pozíciót szeretnénk tovább erősíteni, jelen pályázat ezt a törekvésünket segíti.