Szállítás

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Alapesetben Magyarország egész területén 2600 Ft-ba (az árak az ÁFA-t tartalmazzák) kerül a termékek házhoz szállítása.

Június 1-e és augusztus 31-e közötti időszakban (illetve amikor ezt a hőmérsékleti viszonyok megkövetelik) nyári kiszállítás lép életbe.

A rendelések kiváló minőségben való kézbesítéséhez termo dobozokat használunk (hőszigetelő lapokkal bélelt kartondoboz), jégakkukkal (fagyasztott ásványvíz) garantálva a 24 órás kiszállítás során a termékeknek megfelelő hőmérsékletet.

Így tudjuk biztosítani, hogy a belga csokoládéval bevont termékeink biztonságosan célba érjenek a nyári időszakban is.

A termo csomagolás ára: 2590 forint

Megértésüket köszönjük!


A 50 000 Ft feletti vásárlások esetén a kiszállítás díjtalan!


CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG

A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Küldeményeinket a GLS Hungary juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére. A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a GLS Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 003629886700 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a GLS-nél érdeklődhet, egyeztethet.

Házhozszállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a GLS, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Június 1. és augusztus 31. közötti időszakban (illetve amikor ezt a hőmérsékleti viszonyok megkövetelik) nyári kiszállítás lép életbe. A termék kiszállítása thermodobozban (hőszigetelő lapokkal bélelt kartondoboz) jégakkuval (fagyasztott ásványvíz) történik.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap.