A Nobilis Zrt. tradicionális családi vállalkozás, tulajdonosai és vezetői 1992 óta foglalkoznak szárított alma és meggy előállításával.

Odoo • Kép és szöveg


Az üzem a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén fekszik, az alma, a szilva és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek.

Cégünk IFS és BRC rendszereket működtet és közel 30 féle szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában.

Ezeket a termékeket kívánság szerint aprítjuk, pörköljük, mézzel vagy csokoládéval vonjuk be, kielégítve az élelmiszeripari felhasználók igényeit is.

Több mint egy évtizede zéró hulladékképzéssel dolgozunk az alma és a meggy gyártási folyamataiban, mindent újra felhasználva az alma magtól és héjtól kezdve a meggymagig.

A Nobilis Zrt.-t 2023-ban a fenntarthatósági erőfeszítéseinek elismeréseként az ECOVADIS bronzéremmel jutalmazta. A jelenlegi bronz besorolásunkkal már az iparági átlag 72. percentilisében vagyunk (csak 1 ponttal maradtunk el a SILVER minősítés megszerzésétől), és arra törekszünk, hogy ezt a pontszámot 2024-ben tovább javítsuk.

18 európai országban, (a szomszédos országokon kívül többek között Németország, Norvégia, Dánia, Finnország, Hollandia, Egyesült Királyság, Olaszország, Spanyolország, Portugália), illetve Japánban és Kanadában vásárolhatók meg a Nobilis termékei.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!

Összehasonlítás 0
Odoo - Sample 1 for three columns

Egy jó nap egészséges reggelivel indul!  

Almaszirom & Aszalt Meggy :
✔︎ Rostban gazdag
✔︎ 100% természetes
✔︎ Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
✔︎ Kiváló kiegészítő reggelihez
✔︎ Egészséges snack

Odoo - Sample 2 for three columns

E-vita mixes granola recept

Hozzávalók:
4 csésze zabpehely
2 csomag  E-vita mix
1/4 csésze napraforgómag
1/2 csésze kókuszchips
4 ek. méz vagy juharszirup
4 ek. frissen facsart narancs leve
1 tk. vanília
2 tk. fahéj

Odoo - Sample 3 for three columns

Aszalt meggyes granola recept

Az Aszalt meggy az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcsünk. Savanyú íze "elijeszti" a vírusokat, a téli időszakban kitűnő "gyógyszerként" szolgál a meghűlés ellen.
Íme egy kiváló aszalt meggyes granola recept, amely könnyen elkészíthető.