A Nobilis Zrt. tradicionális családi vállalkozás, tulajdonosai és vezetői 1992 óta foglalkoznak szárított alma és meggy előállításával.

Odoo • Kép és szöveg


Az üzem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén fekszik, az alma, a szilva és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek.

A termelés háttere jól szervezett, évtizedes kistermelői integrációból származik. A korszerű feldolgozóvonal, a 70 fős törzsgárda, valamint a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja a termőtáj ízeinek megőrzését. Cégünk HACCP, IFS és BRC rendszereket működtet.

A társaságunk közel 100 szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában. A hazánkban termő gyümölcsök mellett egzotikus szárított gyümölcsöket, valamint dió és mogyoróféléket importálunk, ezeket a termékeket kívánság szerint aprítjuk, pörköljük, mézzel vagy csokoládéval vonjuk be, kielégítve az élelmiszeripari felhasználók igényeit is.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!

Összehasonlítás 0
Odoo - Sample 1 for three columns

Egy jó nap egészséges reggelivel indul!  

Almaszirom & Aszalt Meggy :
✔︎ Rostban gazdag
✔︎ 100% természetes
✔︎ Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
✔︎ Kiváló kiegészítő reggelihez
✔︎ Egészséges snack

Odoo - Sample 2 for three columns

E-vita mixes granola recept

Hozzávalók:
4 csésze zabpehely
2 csomag  E-vita mix
1/4 csésze napraforgómag
1/2 csésze kókuszchips
4 ek. méz vagy juharszirup
4 ek. frissen facsart narancs leve
1 tk. vanília
2 tk. fahéj

Odoo - Sample 3 for three columns

Aszalt meggyes granola recept

Az Aszalt meggy az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcsünk. Savanyú íze "elijeszti" a vírusokat, a téli időszakban kitűnő "gyógyszerként" szolgál a meghűlés ellen.
Íme egy kiváló aszalt meggyes granola recept, amely könnyen elkészíthető.