Fizetési lehetőségek

VÉTELÁR

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás és az utánvét költségeit.

A webáruházban futó akciók egymással nem összevonhatóak.


FIZETÉSI MÓDOK

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel vagy személyes átvételnél), átutalással, bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül, akár a Barion regisztráció nélkül, vagy akár a Barion pénztárcával is. 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. A bankkártya adatok áruházunkhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.


ELŐRE UTALÁSOS FIZETÉSI MÓD választása esetén a termékek szállítását csak azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: NOBILIS ZRT. K&H BANK: 10200555-44113658-00000000. Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot szíveskedjék feltüntetni. Kérjük az utalás elindításával várja meg levelünket, melyben kérjük az utalás indítását.


Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.


Minden rendelés esetében a kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!